2010. október 20., szerda

30.


Nem is fűznék hozzá semmit.
Talán csak...szeretnék kommenteket. *.* 
és természetesen, remélem hogy tetszeni fog :]
ez a rész valahogy nagyon...hogyismondjam? valami fura révületben írtam kb.
azért lett ilyen x)
csak nektek.
B.






Robert

Amikor végre beértünk a klubba már alig volt ülőhely. Nem volt nehéz tömeget találni egy olyan városban, ahol 3 szórakozó hely volt össz-vissz. De mégis a Garden volt a kedvenc a számunkra. Szerencsére Cam – még délután – intézet nekünk egy boxot, így a piák megvétele után rögtön le tudtunk ülni. Bár ahogy elnéztem drága húgomba és szöszi barátnőjébe nem kellett már sok.
Vagy fél órája ülhettünk ott, lightosabb iszogatás és dumálás mellett, mikor megérkezett Kellan. Nikky, Paul és Sandy társaságában, és ahogy az a filmekben lenni szokott, minél többen voltunk annál durvábban toltuk. Hirtelenjében már tálcányi felesek tűntek el az asztalról, Ann ismét Cam ölében lelt törzshelyre, és valahogy mindenki azon volt, hogy a zenét túlkiabálva, az ember arcába mászva mondja el a mondókáját visító röhögés közepette.
Kb. úgy három kör pia után az ajtón, maga a szívtelen dög lépett be nyomában friss hús Xavival, utánuk Jack és legújabb fogása Ashley.
Az asztalnál ülők közül nem sok mindenkit hatott meg az új emberek jövetele, egyedül csak Sandy nézte kicsivel tovább őket, de aztán Ő is visszafordult Kristenhez hogy folytassák a beszélgetést.
A tömény alkoholnak köszönhetően nem éreztük magunkat feszélyezve, pedig lett volna rá okunk. Jackson úgy lógott új barátnőjén mintha az élete függne tőle, míg Xavier és Lil bevetődtek velünk szembe, a sötétbe bújva röhögcséltek és sugdolóztak egymás fülébe, mint az ötévesek.
Előre tartottam a pillanattól, ami bekövetkezet, mikor Kellan visszatért hozzánk egy tucat sörrel.
Örökké mosolyba húzódó arca most csalódott, vagy inkább dühös grimaszba torzult, mikor végignézett az újonnan érkezőkön.
-                Haver nyugii.  Ne hagyd, hogy kikészítsen. Nem éri meg! – súgtam neki oda, miután levetődött mellém, kezei szinte remegtek. Könnyen megfojthatta volna fél kézzel is , jelen pillanatban hullajelölt unokaöcsémet. De meg is érdemelte volna. Most mit kell itt rögtön az első héten játszania a kibaszott don juant? Ráadásul pont Lilel, na Őt viszont én tudnám megfojtani. Kristenre néztem, de Ő csak a fejét rázta, és még csak rá sem nézett „barátnőjére”. Úgy! Szóval összevesztek....
-                Ahogy látom Kris összebalhézott Lillel – szóltam oda pórul járt barátomnak, aki egymás után öntötte magába hol a felest hol a sört, ennek ellenére nem féltettem.
 Bírta a piát.
-                Nem érdekel Rob…Most már nem. Csak inni akarok. Segítesz nekem ebben, vagy még ecseteled egy ideig kis csapatunk érzelmi melodrámáit?
Többet nem nyitottam ki a számat, csak egy szó erejéig:
-                Egészségedre! – hát igen, mindent egy barátért!
Vedeltünk mintha muszáj lenne, és kis idő elteltével már muszáj is volt. Mert jöttek a „úgysem tudod lehúzni!” Meg a „legyél férfi haver és döntsd le! „beszólások. Egymást hergelve küzdöttük egyre feljebb a véralkohol szintünket, míg már semmi sem számított. Az egyik pillanatban még vidáman röhögtem a következőben kezem már Kristen combján járt, és felcsúsztattam egészen a lába közéig.  Jó nagyot ugorva a székén jelezte: nagyon is észrevette a ténykedésem. Tenyere az enyémre csúszott és próbált elrángatni onnan, persze mindezt feltűnésmentesen, szinte az asztal alá csúszva. Nem hagytam magam, de Ő sem.
-                Megbocsátasz egy kicsit Sandy? Robot kiviszem kicsit a levegőre. Nagyon melege lehet… - néztem, ahogy Sandy arcán bennfentes , mindent tudó mosoly jelenik meg. Aztán már csak a friss levegőt éreztem magam körül. Ott álltunk a parkolóban, két kocsi között, teljes sötétségben.
-                Legközelebb kicsit finomabban is célozhatnál az irántam való hiányodra. – lökött az egyik kocsi oldalának Kris, majd vadul csókolni kezdett. Áhh…imádom ezt a csajt. Olyan vadul falta az ajkaimat, hogy levegőt is alig kaptam, mégis marhára élveztem az egészet. Tudtam a felszabadultságának okát, benne is volt jó pár pohárral. Mégis, ekkora semmi sem érdekelt, csak hogy mielőbb kielégítsem telhetetlen vágyainkat. Mert nem csak én vágyódtam Rá! Szinte tocsogott már, mikor kezemet bebújtattam - farmerján keresztül - a bugyijába. Rögtön felnyögött ujjaim ténykedésétől, imádtam hallgatni. Az agyamban teljes volt a káosz, az ésszerűséget felváltották az ösztönök, amik úgy irányítottak mintha marionett bábú lennék.
Nem érdekelt hol vagyunk, erősen a kocsinak szorítva rángattam le róla a nadrágját a térdéig.
-                Rob ezt talán nem itt kellene – lihegte Kristen ijedten, de én már nem bírtam volna megállni. Türelmetlen voltam, így amint lehetett, rögtön belefúrtam a nyelvemet, lüktető forróságába. Cserébe egy igencsak megadó nyüszítést kaptam, valamint két kezet, amik a hajamba túrtak.
-                Oh istenem! – zihált erőtlenül karjaim között. „Nem Baby, csak én vagyok” gondoltam elégedetten.
Könnyű volt önelégültnek lenni mikor a világ legjobb csaja itt remegett előttem, az élvezettől, amit én okoztam neki. Figyeltem minden egyes rátapadó szempárt a klubban, minden csorgó nyálú idiótát észrevettem, aki csak ránézett. Ezért is volt olyan fantasztikus érzés hogy tudtam Ő csak az Enyém! Csak én érinthetem, csak én csókolhatom, csak én ízlelhetem…
Ennek hatására, nyelvcsapásaim egyre durvábbak lettek, egyre agresszívabban hajszolták Őt a pokoli gyönyör tornácára. De én minél vadabb voltam, Kristen annál jobban élvezte. Lábait amennyire csak tudta, széttárta előttem, miközben kezeivel mindjobban magába akart olvasztani. Nem voltam ma valami kegyes, azt akartam, hogy remegjen… hogy könyörögjön a végért. Teste apró rezdüléseiből tisztán kivehető volt, közeledő orgazmusa, de én csak azért is lelassítottam magam. Kínzóan lassú tempóban folytattam tovább kényeztetését. Közben egyik ujjammal végigsimítottam sikamlós forróságán egészen addig a pontig, amiről tudtam, hogy megőrjíti. A nevemet nyögte, egyre elkeseredettebben vágyódva a beteljesülésre. Megadtam neki. Két ujjamat beléfúrva „kínoztam” tovább fogaimmal végigkarcoltam érzékeny bőrét, és ez lett végül az a dolog, amitől nála, átbillent a mérleg nyelve a valóságból, a kábulatba.




Az élvezet pillanatában mintha megnémultam volna. Egyedül testem megállíthatatlan vonaglása éreztette velem hogy ez még a valóság.  Az érzés olyan erőteljes volt, minden sejtemben éreztem az életet. Ugyanakkor agyamra nyugtató zsibbadtság telepedett. Különös formák és színek keveredtek bennem, míg nem minden újra sötét lett behunyt szemhéjam alatt.  Gyengén csúsztam lefelé, de Rob ott volt, hogy megtartson. Még most is alig tudtam magamról valamit. Mindig azt hiszem, hogy ennél már nem lehet jobb, de akkor Ő állandóan rám cáfol. A mostani akciója azért is volt ennyire letaglózó, mert az adrenalin végig ott lüktetett bennem. A tudat, hogy bárki megláthatja, vagy meghallhatja, amit csinálunk, egyszerre rémisztett meg, és indított be. Félájultan hevertem a karjai között mikor felhúzott magával, hogy ajkaival nyakamat csókolhassa ezzel új vágyaimat ébresztgette. Nem volt elég! Hogy is lett volna? Egy drogos voltam, akinek még több kellett az életben maradáshoz. Lassan újra ura voltam saját testemnek, ami Robnak feszülve várta a folytatást. Csakhogy most én akartam lépni, ezért hajába tépve rántottam hátra a fejét, megízlelvén állának borostás, majd nyakának puha és selymes bőrét. Másik kezem közben nadrágját bontogatva, türelmetlen várta a pillanatot hogy újra megérinthesse. Amint a kezemben éreztem, rögtön többet akartam. Lefelé haladtam már ajkaimmal, Rob mégis megállított.
-                Ezt majd otthon! – szólt rám - Most már vissza kellene mennünk! – morogta kezemet lefogva, de most abszulute nem hatott meg a viselkedése. Vagy az alkoholtól vagy az előbb rám szakadt révület hatására, de szinte nekivágtam az autó ajtajának, mialatt kezem egy pillanatra sem állt meg, magabiztosan simogatta tovább. Határozottan csókoltam meg újra, de úgy istenesen, hogy még véletlen sem jusson eszébe tiltakozni.
-                Kuss! Most én jövök! – parancsoltam rá, mint valami rosszéletű nőszemély, de ebben a helyzetben nem érdekelt. A végzet asszonyának éreztem magam, és eszerint is cselekedtem.
Végre teljesen kibontottam a nadrágjából, így a szemem elé tárult merev vágya. Még hogy abba hagyni? Ezt látván elgondolkodtam bátyám mártírhajlamain, de csak egy pillanatra. Utána minden figyelmemet a lábai közt ágaskodó férfiasságára fordítottam. Ha valaki két héttel ezelőtt felvázolja nekem ezt a helyzetet valószínűleg a régi Kristen hisztérikusan elröhögte volna magát…de most. Semmi másra nem vágytam csak kielégíteni Robot....Sőt! Az őrületbe kergetni, mint ahogy Ő engem.
Ennek elérése érdekében, először csak nyelvemet vetettem be, őrjítően lassan járattam rajta fel és le, fel és le… (még jó hogy megnéztem azt a netes pornót, amit Nikki küldött még nagyon régen. )- eddig azt hittem nincs rá szükségem, de - hallgatva Rob elfojtott hörgését nagyon is jól tettem, hogy „áttanulmányoztam. „ a filmet.
Kezem hol a belső combját, hol a hasát simogatták, mialatt – abbahagyva kínzását – megpróbáltam teljesen eltüntetni forró vágyát a számban. Hát azt majd még gyakorolnom kell, de azért elértem a kívánt eredményt.  Rob teljesen kiütve vergődött fölöttem. Egy percig csak Őt figyeltem,  – és akárcsak délután - most is lenyűgözött a látvány, ahogy ajkait beharapva, csukott szemmel viseli a „tortúrát” . Már én sem bírtam volna tovább , azt akartam, hogy megkapja tőlem , amit én tőle.  Mindkét kezemmel és nyelvemmel is Őt ingereltem. Gyorsabban, intenzívebben, mint eddig bármikor. Kezei a hajamba túrtak, de nem engedtem magam. Fogaimmal finom bőrét, kezemmel pedig hasa alját karcoltam végig, mikor forró nedve célt talált a számban. Ezúttal nem bénáztam. Előkotortam egy zsebkendőt, amivel letöröltem őt és magamat is. Felhúzódva hozzá, egy másik Pzsvel tüntettem el homlokáról az apró izzadságcseppeket.  Én még csak el sem fáradtam,  Ő meg, megakar halni. Nevetnem kellett, de - elégedett arcát szemlélve- elnyomtam magamban a kényszert. Bár így is kuncogva bújtam a karjai közé miután visszarendezte magát és a ruháit.
Percekig ölelkezve álltunk, egyikünk sem akart megszólalni, a pillanat túl jó volt most bármihez is.  Azt éreztem, amit mindig mióta vele vagyok. Nyugalmat és Örömöt, ugyanakkor Izgalmat és valamiféle furcsa Várakozást, mintha ezt még lehetne tetőzni. A gyomrom csomóban volt, és legszívesebben körbefutottam volna az egész várost. Vajon szerelmes vagyok?....

19 megjegyzés:

  1. Jézuusss és még mindig jézus
    Egyszerüen nem jutok szóhoz fenomenálisra sikeredett ez a rész.Még mindig a hatása alatt vagyok. Még jó hogy abban maradtak hogy lassítani fognak jó vicc

    VálaszTörlés
  2. Imádtam:) (L) csak igy tovább ez a kedvenc történetem. puszi
    E.

    VálaszTörlés
  3. uramisten! :D
    kibaszottyoooooooooo! :D
    még! még! még!
    váro a kövit :D

    VálaszTörlés
  4. Szija!
    wíí nagyon jó lett! A kis huncutok xD
    Várom a kövit nagyon!
    Sok puszííí
    Tincsu

    VálaszTörlés
  5. Szia Bri!

    Hát ezzz,igazán ütős kis rész volt, imádom, hogy lelassítottak!:-):-)Ismét egy akciódús rész.Nagyon-nagyon tetszett, és nem tudom minek köszönhetjük, de KÖSZÖNÖM, hogy ilyen gyorsan hoztad az új részt!Remélem a folytatás is hamar érkezik, nagyon kis telhetetlen vagyok, mi? Bocsi, de Te tehetsz róla:-), igazán jól írsz!
    Várom a kövit!
    puszi Roni

    VálaszTörlés
  6. Jaj Bri!
    Hát ez szenzációs lett, nem találok szavakat, hogy ezek mit művelnek:D Még, még, még akarok olvasni. Légy szíves siess a kövivel:)

    Puszi Judit

    VálaszTörlés
  7. Fúúúúúúúú!
    Totál kész vagyok!
    Gyakorlatilag két lehetőség van!
    Vagy szívrohamot kapok mikor olvaslak, vagy a levegő vétel hiánya miatt megfulladok!
    B..ki, k..a jó lett!
    (hú de csúnyán beszélek, de ezt gondolom. bocs)
    Imádtam!
    Bírom a lassítást, ennél lassabb nem is kell!
    Hú és bármikor bárki megláthatta volna őket, ez nagyon bejött.
    Bírom a végzet assszonya Krist.
    Remélem az utolsó kérdésre, igen lesz a válasz.
    Hú mi lesz még itt????!!! Alig várom a kövit.
    Zsu

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett.:)))))))))))
    Néha azért beirhatnád a sorok közé, hogy "vegyél levegőt kedves olvasó"!:D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon-nagyon jó lett!
    Még hogy lassítanak! Jó vicc!
    Mi lesz itt még uhh!
    Már alig várom a frisst!
    Siess!

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Wááááá, ez ISTENI volt! Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar volt friss, és nagyon örültem :D Ez egy tök jó ajándék volt, a tartalommal együtt :P Szuper volt az első betűtől az utolsóig :D Kíváncsi vagyok, ezt még lehet-e fokozni?! Buta kérdés... naná :D

    Pusz, Rajongó

    VálaszTörlés
  11. Oh my fucking God!!!!!!!!! xD
    Briiiiii aztakurva életbe most mit írjak neked te nőszemély??? :P
    Baszki ez totál felülmúlhatatlanul, eszméletlenül és még nem tudom hány jelzővel illethetem ezt a kibaszottul BRIliáns részt!!!!!!!!! xD
    Hát ha ez megnyugtatja Kristent és Robot nem ők az egyetlenek, akiket össze kell kaparni a földről, mert ettől én is padlót fogtam:D
    Ezek a részek hihetetlenül jól vannak megírva, egyszerűen nem tudsz hibázni, minden amihez hozzányúlsz arannyá változik ember!!!
    Févörit beszólásomat azért Robtól felfedeztem: "Most mit kell itt rögtön az első héten játszania a kibaszott don juant?" xD Csak jelezném Robnak, hogy Kristen előtt ő is ezt játszottaXD
    Kriten meg ne legyen hülye, persze, hogy ez a szerelem!!!!:D
    Szegény Kellan, én nagyon sajnálom, írj be neki is valakit akivel összejöhet, mert olyan kis Füles maci a lelkem*.*
    Bakker nem tudok most mit írni, mert csak azt tudnám neked ismételni, hogy mennyire fasza az, amit írtál:)
    Köszönöm Bri, ez tényleg telibe talált most!!!
    Puszillak(LLL)

    u.i: el se tudom mondani mennyire szeretlek azért, hogy ilyen hamar frisseltél nekünk:D Látszik mennyire szereted a te perverz szörnyikéidetxD(L)

    VálaszTörlés
  12. Oh my God! xD Eszméletlen volt Bri, rohadtjól irsz! ettöl padlótfogtam, köszi, hogy ilyen hamar hoztad, Imádlak! (L)
    U. i.: a helyesírás hibákért bocs

    VálaszTörlés
  13. Hát igen aranyom szerelmes vagy..XD
    és ez a rész baszott kemény volt..XDDX
    nagyon tetszett
    várom a kövit
    Puszi
    Natii

    VálaszTörlés
  14. ááááááááááááááááá ezt ne!
    nagyon jó lett!
    ez aztán a lassítás nem mondom!
    már alig várom a frisst!
    siess!

    VálaszTörlés
  15. Még te sietteted nálam a szexet... felháborító, komolyan mondom :D De már kíváncsi vagyok mikor lesz végre itt is... olyan jóféle, nem sírós :D
    Különben meg még egyszer a kiégésről beszélsz nekem én a szádba lépek esküszöm :D Kurvajól írsz szóval kussolj :D
    Őszintén, én arra számítottam, hogy így részegen le fognak bukni, mert valamelyikük elszólja magát, vagy valami félreérthetetlent tesz... de nem így lett szerencsére :D
    Xavi milyen kis hímringyó már :D Ez így nem jó, úgy akartam hogy Kellannek is jó legyen... rendezd az ügyeit, kérlek. :D
    A Kristenes-engem bámulós dolgot én csak viccnek szántam amúgy xD Annyira azért nem zavar hogy letöröld vagy ilyesmi, agyon szép ígys az oldal. [:
    A KOL - Crawl-hoz már hozzá sem szólok...csak egy valamit: szeretlek. :D
    És egy utolsó gondolat: szeretem amikor révületben vagy. :P
    Zsötemboku;
    Fanni [:

    VálaszTörlés
  16. wiiiiiii
    kedvenc feji-m:
    Azt hittem már nem tudsz jobbat íni és tessék..:D
    Tudsz valamit az biztos:)
    Jó volt Rob szemszöge...:D És persze Krisztené is(L)
    Tetszett, hogy csatoltál nekünk hozzá zenét és nagyon sütii;)
    Imádom:P
    Izgatottan várom a folytatást:))
    Puszi, đóri

    VálaszTörlés
  17. Szia Brianna!
    Két napja olvasom a történeted.Azt hittem már nem a műfajom az éjszakázás.Csak basszus,miért kell akkor nekem hatkor kelnem,ha 3-kor ájulok az ágyba a gép elől? Eszméletlenül elragadó a story,és ahogy írsz....Imádtam Rob szemszögét.Remélem Lil csak észhez tér,kedvenc Kel macinkat nem lehet nem szeretni. Inkább hajnalig olvasnék még,kérlek mihamarabb folytasd!Függővé tettél!

    VálaszTörlés
  18. váááááááááááááááá....
    nagyon jó volt....:)
    juhh s hogy ezt még lehet fokozni....:)
    alig várom a folytatást.:D
    juj nagyon nagyon várom a folytatást:D:P
    by.nessie

    VálaszTörlés